FroSat >> Noutati >> Sumar de noutati

[26.03.2007] HBO Comedy, in Romania din 13 aprilie 2007

HBO continua sa-si imbogateasca oferta de programe pentru abonatii din Romania prin lansarea unui nou canal premium de filme - HBO Comedy, incepand din 13 aprilie 2007. HBO Comedy va fi dedicat exclusiv productiilor de comedie, reprezentand un multiplex tematic pentru HBO. Canalul HBO Comedy ofera abonatior sai programe de comedie pentru intreaga familie. HBO Comedy va difuza exclusiv seriale si filme de comedie.

HBO Comedy are o grila de programe axata in prime-time pe seriale de comedie in premiera si exclusivitate la televiziune (atat productii originale HBO cat si apartinand altor studiouri importante) si completata de filme de comedie noi. Programul va fi centrat in jurul unor seriale de comedie de prima mana precum Entourage, Extras, Razboiul de acasa, pe care publicul din Romania le va savura cu siguranta. Programul este completat de filme ca : Be cool, Hitch, Deuce Bigalow, White Chicks, Miss Congeniality 2, Monster-In-Law, The Dukes Of Hazzard sau Sleepover.

'Compania HBO Europa Centrala e onorata ca poate oferi abonatilor sai un serviciu ce reprezinta valoare adaugata pentru acestia, completand pachetul MAXPAK cu HBO Comedy. Studiile de piata regionale realizate inainte de lansarea acestui canal de filme, ne-au indicat o cerere foarte mare pentru un continut dedicat umorului de calitate, asa ca avem certitudinea ca HBO Comedy se va situa in topul preferintelor abonatilor nostri. HBO Comedy va satisface nevoia de divertisment si relaxare prin intermediul comediilor', a declarat Linda Jensen, CEO al HBO Europa Centrala.

HBO Comedy emite 16 ore pe zi, intre 11 am si 3 am si prezinta o combinatie excelenta de seriale de comedie de calitate, productii originale si filme de gen.

HBO Comedy va completa pachetul MAXPAK, care continea pana in acest moment HBO, Cinemax si Cinemax 2. HBO Comedy este un program de tip multiplex pentru canalul HBO si este oferit exclusiv abonatilor la pachetul MAXPAK, ca bonus.

HBO Europa Centrala intentioneaza sa lanseze in viitor si alte canale tematice, precum si alte servicii aditionale.

HBO Europa Centrala isi are sediul in Budapesta, Ungaria

Sursa: http://rdi-board.com

Print