FroSat >> Noutati >> Sumar de noutati

[20.11.2006] „Lacrimi de iubire” a fost vândutã în toatã lumea

Serialul produs în România, „Lacrimi de iubire”, difuzat pe Acasă şi care a înregistrat de la lansare o medie de 15 milioane de telespectatori, a fost achiziţionat de unele ţări vorbitoare de limbă rusă şi urmează a fi cumpărate, în viitorul aporpiat, şi de unele ţări din America Latină, Orientul Mijlociu şi America de Nord, potrivit unui comunicat de presă al companiei Discop şi Mediametrie / Eurodata TV Worldwide.

În acest studiu al acestei companii numit „Telenovelele Est-europene avansează spre Vest!”, făcut public pe 19 noiembrie 2006 în cadrul Festivalului Internaţional de Televiziune EMMY® care a avut loc la New York, se arată că o altă telenovelă românească, „Numai Iubirea”a fost deja achiziţionată de TV Azteca din Mexic.

Ţările est-europene au devenit centre de producţie de formate, talk show-uri, documentare, seriale TV, dar în mod special telenovele realizate pentru televiziunile locale, dar care au stârnit interesul companiilor de programe şi achiziţie de programe din toată lumea.

Eurodata TV, o creaţie a companiei Mediametrie, distribuie programe şi informaţii despre audienţe mulţumită partenerilor săi locali, institute de sondare care operează în sistem peoplemeter, analizând datele a mai mult de 2000 de televiziuni din 75 de ţări.

Târgul anual de televiziune DISCOP TV care a ajuns la cea de-a 15-a ediţie este cel mai mare târg de conţinut din Europa Centrală şi va avea loc între 20 şi 22 iunie 2007 la Budapesta.

Sursa: http://www.rdi-sat.com

Print