FroSat >> Noutati >> Sumar de noutati

[23.05.2006] CM de fotbal din Germania la AXN Road Trip

AXN va difuza, din iunie 2006, o serie de filme de lung-metraj şi de televiziune, dar şi două noi seriale documentare, printre care unul dedicat Campionatului Mondial de fotbal din Germania, potrivit unui comunicat AXN.

Pe 27 iunie, ora 21:55, AXN are programat filmul de televiziune „Nici o noapte nu e prea lungă” („No night is too long”), în regia lui Tom Shankland, film bazat pe un roman al autoarei Ruth Rendell, sub pseudonimul Barbara Vine, una dintre cele mai mari scriitoare de romane poliţiste din Marea Britanie.

A doua premieră AXN pentru luna iunie este filmul semnat de Oliver Stone, „Talk Radio”, programat pe 6 iunie, ora 21:55. Producţia hollywoodiană realizată în 1988 prezintă povestea unui realizator de emisiuni radiofonice al cărui talent este de a-i provoca pe oameni, de a-i enerva la culme pe cei care sună la emisiunea sa.

AXN propune pentru luna iunie un serial documentar, „AXN Road Trip - FIFA WORLD CUP 2006™, „Porneşte la drum cu AXN”, având premiera pe 10 iunie, ora 13:40, program ce dezvăluie febra pregătirilor pentru cel mai spectaculos eveniment sportiv al anului 2006 – Campionatului Mondial de fotbal din Germania.

De asemenea, AXN va difuza premiera reality show-ului „Survivor: Vanuatu” din 10 iunie, ora 20:30. Programul prezintă şaisprezece participanţi care fac tot ce le stă în putinţă pentru a se depăşi unul pe celălalt, atât fizic cât şi psihic în încercarea de a câştiga premiul de un milion de dolari. Emisiunea a fost realizată în locaţii exotice, în care concurenţii trebuie să se descurce pe cont propriu încercând să rămână cât mai mult în joc.

AXN este canalul de acţine şi aventură care poate fi vizionat în 50 de ţări din Asia, America Latină, Europa şi Orientul Mijlociu, făcând parte din portofoliul de peste 40 de reţele globale deţinute de Sony Pictures Television International (SPTI).

SPTI este deţinută de Sony Pictures Entertainment (SPE). În România, AXN este distribuit şi promovat de HBO România.

Sursa: http://www.rdi-sat.com

Print