FroSat >> Noutati >> Sumar de noutati

[27.02.2016] Începând cu 1 martie, o nouă televiziune românească va fi lansată în Moldova

Primăvara începe în Moldova cu unul din cele mai importante canale de televiziune din România. Potrivit unor informații neoficiale canalul de știri – DIGI24 apare și în dreapta Prutului.

Pe piața din Moldova și în grila de programe sunt prezente mai multe canale rusești astfel o parte mare din populația Republicii Moldova a solicitat ca să apară mai multe canale românești. În acest context apare în Moldova una din cele mai importante televiziuni de știri din România – DIGI24.

DIGI 24 este un post de televiziune de știri, întemeiat la data de 1 martie 2012, la București. Postul de televiziune are în portofoliu și opt posturi locale, la Iași, Timișoara, Oradea, Constanța, Cluj-Napoca,Brașov, Galați si Craiova.

„În lumea emisiunilor Digi24 pot intra toate personajele voastre favorite, temele care vă interesează cu adevărat, marile evenimente culturale şi nu numai” scrie digi24.ro

Potrivit Arma/Kantar Media, la început de 2016, DIGI24 intră în top 5 cele mai vizionate televiziuni de știri din România. De asemenea potrivit altor surse, și a informațiilor de pe forumuri, DIGI24 se prezintă ca fiind unul din cele mai echidistante canale de știre de pe piața românească.

Lansarea oficială a canalului va avea loc la începutul lunii martie.

Sursa: http://diez.md

Print