FroSat >> Noutati >> Sumar de noutati

[17.02.2006] AXN va difuza o noua serie din CSI:NY

AXN va difuza, din martie 2006, sezonul al doilea al serialului CSI: NY, potrivit unui comunicat difuzat de AXN.

Noul sezon din CSI: NY este alcătuit din 24 de episoade şi conţine mai multe schimbări: echipa CSI s-a mutat într-o locaţie mai modernă care cuprinde laboratoare noi şi tehnologie de neimaginat.

Actorii din rolurile principale sunt: Gary Sinise (Det. Mack Mac Taylor), Melina Kanakaredes (Det. Stella Bonasera), Carmine Giovinazzo (Danny Messer), Vanessa Ferlito (Aiden Burn) şi Anna Belknap (Lindsay Monroe).

Sezonul al doilea din CSY: NY va fi difuzat, din martie, în fiecare joi de la ora 21.00. De asemenea, AXN va difuza, începând cu 27 februarie, seriale noi precum: Minţi Criminale/Criminal Minds (2005), Spitalul Bântuit/Kingdom Hospital (2004) şi Celula Teroristă/ Terrorist Cell (2005).

Minţi criminale este un thriller de suspans despre o brigadă de elită formată din psihologi criminalişti care analizează cele mai bolnave minţi ale ucigaşilor în serie, încercând să anticipeze următoarea lor mişcare înainte de a lovi din nou.

Spitalul Bântuit este primul serial scris şi produs de Stephen King. Kingdom Hospital este povestea unui centru medical animat de un colectiv de cadre sanitare inadecvate şi ciudaţi ai societăţii, tulburaţi ei înşişi şi care tulbură totodată liniştea incintei. Spitalul modern devine locul unei drame pe viaţă şi pe moarte şi al unor orori inexplicabile şi inimaginabile.

Celula Teroristă este un serial ce descrie lupta împotriva terorismului de după momentul 11 septembrie 2001 din perspectiva agenţiilor americane de securitate.

AXN este un post de televiziune de acţine şi aventură care poate fi vizionat în 50 de ţări din Asia, America Latină, Europa şi Orientul Mijlociu, făcând parte din portofoliul de peste 40 de reţele globale deţinute de Sony Pictures Television International (SPTI).

SPTI este deţinută de Sony Pictures Entertainment (SPE). În România, AXN este distribuit şi promovat de HBO România.

Sursa: http://www.rdi-sat.com

Print