FroSat >> Noutati >> Sumar de noutati

[10.08.2011] Toamnă cu surprize la Jurnal TV

09 August 2011
Jurnal TV pregăteşte noi surprize, şi în grila de toamnă. Printre acestea, filme de top cumpărate de la cele mai mari case de producţie şi producţii de divertisment realizate de o echipă tânără şi ambiţioasă. Totul, drept dovadă că Jurnal TV îşi respectă promisiunile şi, în ciuda zvonurilor răuvoitoare, nu se dă bătut, şi nici vândut.

Lupta cu pirateria TV, practicată de concurenţa neloială, rămâne o prioritate a postului nostru de televiziune. Demonstrată prin fapte - necesarul de filme este asigurat până în anul 2015, graţie unei investiţii pe măsură. Pe de altă parte, sloganul nostru „Mai mult decât ştiri” şi-a găsit acoperirea în fapte - reportajele realizate de echipa Jurnal TV au salvat viaţa unei fetiţe de numai 3 săptămâni şi a unui băiat de 3 luni.

Din motive obscure, pe unele site-uri de socializare a fost lansat recent un zvon privind vânzarea Jurnal TV. Câţiva aşa zişi bolggeri au identificat cumpărătorul şi chiar au stabilit valoarea tranzacţiei. Produsele de calitate necesită investiţii financiare, intelectuale şi multă muncă. De aceea conducerea Jurnal de Chişinău Plus a pregătit toate cele necesare pentru a continua ascensiunea postului Jurnal TV în topul televiziunilor preferate.

Sursa: http://jurnaltv.md

Print