FroSat >> Noutati >> Sumar de noutati

[26.05.2011] AICI TV s-a lansat la Chişinău

2011-05-25/06:15 Produsul reţelei de televiziune AICI TV poate fi urmărit deja şi la televizoarele din Chişinău. După un an de emisie în mai multe raioane din ţară, AICI TV s-a lansat, pe 24 mai, şi în capitala Republicii Moldova programele acesteia fiind transmise prin reţeaua de cablu Sun Communications. Lansarea a avut loc la un hotel din centrul Chişinăului în prezenţa mai multor reprezentanţi ai mass-media, oficiali moldoveni dar şi străini, transmite Info-Prim Neo.

,,Este prima reţea de televiziune regională din Republica Moldova, o structură unică după formă şi calibru de funcţionare. Este un proiect ambiţios. Reţeaua AICI TV a fost constituită cu scopul de a consolida capacităţile intelectuale puternice ale membrilor reţelei”, a menţionat de la microfonul evenimentului directorul de ştiri AICI TV, Veaceslav Mîţu.

Potrivit acestuia, reţeaua a fost creată în septembrie 2009 de către posturile regionale de televiziune ,,SOR TV”, ,,DROCHIA TV”, ,,ELITA TV”, ,,VTV-UNGHENI”, ,,MEDIA TV” şi ,,ENI AI”. Veaceslav Mîţu a precizat că raza de acoperire a reţelei ,,AICI” cuprinde oraşele Cimişlia, Ceadîr Lunga, Comrat, Congaz, Criuleni, Drochia, Dubăsari, Orhei, Rezina, Soroca, Şoldăneşti, Ungheni, în total 13 oraşe şi peste 400 de localităţi, care adună mai mult de 800 de mii de telespectatori.

Conform celor menţionate de către conducătorii reţelei, AICI TV va ocupa la Chişinău nişa ştirilor regionale, adresându-se publicului larg. Grila ,,Reţelei AICI” cuprinde patru ore de emisie, timp în care sunt prezentate ştiri şi emisiuni care reflectă viaţa cotidiană a municipiului Chişinău şi raioanelor în care emit staţiile regionale de televiziune.

La evenimentul lansării la Chişinău a fost prezent şi preşedintele Consiliului Coordonator al Audiovizualului, Marian Pocaznoi, care i-a felicitat pe reprezentanţii reţelei cu ocazia creării unui nou brand televizat şi le-a urat succes în activitate.

,,Consider că asistăm la un eveniment istoric având în vedere că fondatorii reţelei de televiziune AICI TV sunt unii din cei mai profesionişti radiodifuzori locali. Dacă vă doriţi să obţineţi respectul şi audienţa din partea consumatorilor de programe, în primul rând, trebuie să respectaţi echilibrul şi pluralismul de opinie”, a declarat Marian Pocaznoi.


Discutii pe forum:

Print