FroSat >> Noutati >> Sumar de noutati

[19.12.2008] Fabrica a început: Andreea Raicu, moderatoarea show-ului

autor: Nina JUNCĂ
Duminică, 14 decembrie, s-a dat start „Fabricii de Staruri”. În aceeaşi zi, în cadrul unei conferinţe de presă, organizatorii au prezentat echipa care va activa în cadrul proiectului. Astfel, marea surpriză a fost să aflăm că Andreea Raicu va fi moderatoarea show-urilor din fiecare duminică. De această dată, o vom vedea în fiecare duminică seară la posturile tv „Prime” şi „2 Plus” pe cea care a prezentat acelaşi proiect „Megastar” în România. Ceilalţi membri ai prezidiului sunt Nata Albot – director al Academiei Vedetelor „Fabrica de Staruri” şi Alexandru Braşoveanu – producător muzical al proiectului.
Aceştia au vorbit la general despre proiect, deşi detaliile mai importante, precum cine vor fi invitaţii de peste hotare sau unde locuiesc concurenţii, nu au fost dezvăluite, motivându-se că acestea, momentan, rămân în secret.
Astfel, în transmisiunile în direct, cei 18 pretendenţi vor intra în competiţie pentru dreptul de a rămâne în cadrul proiectului. Învingătorul va fi desemnat în cadrul concertului de gală. Conform rezultatelor concertelor, la sfârşitul fiecărei săptămâni, juriul va desemna 4 candidaţi pentru eliminare. Unul din candidaţi va fi salvat de profesori, al doilea prin televoting, iar al treilea de înşişi participanţi, prin vot deschis.
Pe parcursul proiectului, care va dura 3 luni, concurenţii vor fi filmaţi non-stop. Ei vor avea un regim special care va cuprinde repetiţii, lecţii de canto, lecţii de coregrafie, întâlniri cu artişti.
Telespectatorii vor putea urmări desfăşurarea evenimetelor şi procesul de studii online la adresa www.fabrica.prime.md şi la TV în ediţiile zilnice.

Sursa: http://www.jurnal.md

Print