FroSat >> Noutati >> Sumar de noutati

[05.12.2005] Sedinta de judecata in cazul €śAnalitic Media Grup€ť versus CCA a fost amanata

Cea de-a doua sedinta in cazul €śAnalitic Media Grup€ť versus Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA) a fost amanata, dupa ce reprezentantul Ministerului Dezvoltarii Informationale, care a fost citat in calitate de terta parte, a solicitat instantei timp pentru pregatire. Directorul €śAnalitic Media Grup€ť, Anatol Golea, a declarat pentru REPORTER.MD ca urmatoarea sedinta de judecata va avea loc la 9 decembrie curent.

Ministerul Dezvoltarii Informationale (MDI), a fost citat in conditiile in care acesta a solicitat CCA desfasurarea concursului de repartizare a licentei de emisie pentru cea de-a treia retea nationala, prin care se retransmite postul rus de televiziune €žPervii canal€ť pe teritoriul Republicii Moldovei.

Golea a mai spus ca ministerul dat a solicitat instantei de judecata timp suplimentar pentru pregatirera declaratiilor. In cadrul aceleiasi sedinte, avocatul AMG a solicitat MDI sa prezinte originalele documentelor de la Moscova, in baza carora a fost organizat concursul. €śDe facto, noi consideram ca aceste documente sunt falsificate, asa cum a declarat si conducerea postului rus €śPervii canal€ť, a conchis Golea.

De mentionat ca, la 18 octombrie curent, CCA a acordat Societatii Comerciale €śMedia Satelit€ť SRL licenta de emisie pentru a treia retea nationala, prin care se retransmite postul rus TV €śPervii canal€ť. Anterior, acest drept apartinea €śAnalitic Media Grup€ť.

In aceste conditii, AMG a atacat in instanta de judecata CCA, contestand veridicitatea rezultatelor concursului privind repartizarea licentei de emisie pentru a treia retea nationala.

reporter.md

Sursa: http://www1.azi.md

Print