FroSat >> Noutati >> Sumar de noutati

[03.04.2007] RADIO „FM-103,5” CAPĂTĂ IMAGINE PE „TV-6 BĂLŢI”

Postul de televiziune „TV-6 Bălţi”, parte a companiei „Blue Star”, care a gestionează şi postul de radio FM-103,5 din Bălţi căruia Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA) i-a refuzat prelungirea licenţei de emisie în luna februarie îşi relansează activitatea printr-o nouă grilă de emisie, informează Agenţia Monitor Media.

Patronul companiei „Blue Star”, Sergiu Cebotari, spune că postul de televiziune „TV-6 Bălţi” va emite conform noii grile de emisie, după toate probabilităţile, începând cu săptămâna viitoare. În noua grilă de emisie vom pune accentul pe programele de actualităţi, a spus Cebotari.

Ecaterina Cojocaru, unul din angajaţii companiei bălţene, a comunicat că „TV-6 Bălţi” va emite zilnic câte şase ediţii de actualităţi şi două emisiuni cu revista presei. Pe post vor fi puse emisiuni de analiză economică şi programe achiziţionate de la „DTV” – un post de televiziune de la Chişinău. În fiecare seară pe post va fi pusă o emisiune în direct, care va purta un caracter, preponderent, distractiv.

În producerea emisiunilor de la „TV-6 Bălţi” vor fi antrenaţi foştii angajaţi ai postului „FM-103,5”.

„TV-6 Bălţi” va avea, conform noii grile de emisie, circa şase ore de programe proprii. Restul timpilor vor fi completaţi cu retransmiterea postului „Naţional TV” de la Bucureşti.

Postul „TV-6 Bălţi” a fost fondat în 1998, având o arie de difuzare de 50 de kilometri cu o audienţă estimată la 500 mii de persoane. Îşi difuzează programele în format digital.

© AGENTIA DE MONITORIZARE A PRESEI „MONITOR MEDIA”

Sursa: http://www.impact.md

Print