FroSat >> Noutati >> Sumar de noutati

[07.02.2007] Eurosport extinde contractul pentru Australian Open

Tennis Australia a semnat cu Eurosport un contract de exclusivitate ale Openului Australian pentru alţi patru ani (între 2008 şi 2011) pentru drepturi TV şi Internet.

Parteneriatul este fără precedent în Australia deoarece, pe lângă transmisiunile complexe TV, se vor putea viziona live prin intermediul Internet, via website-ul Eurosport, meciuri de pe cele şase arene (Rod Laver Arena, Vodafone Arena, Margaret Court Arena, terenurile 2,3 & 6 ).
Website-ul Eurosport www.eurosport.com poate fi accesat în şapte versiuni lingvistice. În prezent este liderul website-urilor de sport din Europa cu peste 20 de milioane de vizitatori pe lună.

Canalul Eurosport are 20 de versiuni lingvistice şi este recepţionat în 110 milioane de locuinţe de câtre 240 milioane de telespectatori din 59 de ţări, în timp ce Eurosport 2 este transmis în 9 limbi şi recepţionat de 22 milioane de telespectatori. Eurosport va fi agentul de distribuţie pentru Europa al drepturilor media.

În 2007, Eurosport şi eurosport.com transmit în direct turneul de Mare Slem Australian Open. Această poziţie puternică şi implicarea în promovarea tenisului de-a lungul anilor a făcut ca Eurosport să devină un partener important al acestui sport, difuzând mai mult de 1.100 de ore de tenis de la turneele mondiale din 2007.

Tennis Australia deţine şi organizează Australian Open – unul dintre cele mai importante evenimente sportive anuale de pe plan mondial şi unul dintre cele 4 Grand Slams.

Sursa: http://rdi-board.com

Print