FroSat >> Noutati >> Sumar de noutati

[13.06.2006] CCA a acordat o frecvenţă pentru PRO TV Chişinău în municipiul Bălţi

În şedinţa de marţi a Consiliului Coordonator al Audiovizualului (CCA), membrii acestei instituţii au acordat un număr de duăsprezece frecvenţe radio şi TV, dintre care o frecvenţă pentru PRO TV Chişinău în municipiul Bălţi, informează agenţia Monitor Media din Republica Moldova.

CCA a acordat o frecvenţă la Soroca pentru „Sun Communication” şi una pentru „Elita TV” din Rezina pentru Orhei.

În urma concursului trei frecvenţe radio au fost acordate postului de radio „Noroc” (Hânceşti, Floreşti şi Orhei); câte două frecvenţe postului de radio „Fresh FM” (Vulcăneşti şi Edineţ); „Vocea Basarababiei” (Ştefan Vodă şi Taraclia) şi „Basaradio” (Sărata Galbenă şi Anenii Noi).

Cu o zi înaintea şedinţei postul de radio „Vocea Basarabiei” a cerut ambasadelor străine acreditate la Chişinău să monitorizeze procesul de acordare a licenţelor pentru a elimina orice dubiu în privinţa legalităţii concursului şi a egalităţii de şanse între concurenţi.

Ca urmare a solicitării radio „Vocea Basarababiei”, mai mulţi reprezentanţi ai unor ambasade occidentale au fost prezenţi la şedinţă pentru a monitoriza concursul, informează Monitor Media.

Sursa: http://www.rdi-sat.com

Print