FroSat >> Noutati >> Sumar de noutati

[21.02.2006] PRO TV Chisinau isi schimba incepand de luni 20 februarie grila de programe.

Principalul program de stiri prezentat de Angela Gonta se muta la ora 20.00. Jurnalul de stiri va contine ca si pana acum stiri de eveniment, politica, economie, externe si life style. Jurnalul de stiri va fi urmat de PRO Sport prezentat de Oxana Iutes care va aduce in fiecare seara evenimentele sportive.

PRO TV Chisinau de luni pana joi va avea al doilea program de stiri la ora 22.00. Editat si prezentat de Lina Botnaru acest jurnal de stiri va dura doar 10 minute si va contine principalele evenimente ale zilei prezentate pe scurt, intr-un ritm alert.

Marea noutate a grilei de primavara este telenovela €śNumai iubirea€ť care va fi difuzata de PRO TV Chisinau de luni pana joi la 21.00. Serialul are 100 de episoade, de PRO TV Chisinau va difuza cate 4 episoade pe saptamana, pana in toamna.


€śDespre noi, femeile€ť (Î ńâîĺě, î ćĺíńęîě) prezentat de Natalia Cheptene va fi difuzat ca si pana acum in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 17.00.

In noua grila de programe talk-show-ul €śIn PROfunzime€ť prezentat de Lorena Bogza va fi difuzat de PRO TV Chisinau in fiecare marti la ora 22.15

Sursa: http://www.protv.md

Print