FroSat >> Noutati >> Sumar de noutati

[15.12.2011] Publika TV acum şi în Transnistria

Singura televiziune de ştiri din Moldova a ajuns şi în regiunea transnistreană. Acum, locuitorii din stânga Nistrului au acces la informaţii calitative, echidistante şi operative. Publika TV se regăseşte în reţeaua IP TV din regiune, ceea ce corespunde aşteptărilor populaţiei din Estul ţării. Cele mai mari oraşe din Transnistria: Tiraspol, Bender şi Râbniţa sunt în topul celor mai activi vizitatori ai site-ul www.publika.md.

Publika TV va continua să se extindă în toată ţara. Planurile de dezvoltare nu se opresc aici. Vom depune eforturi ca Publika TV să se regăsească în casele tuturor moldovenilor. Suntem o televiziune multiculturală, bilingvă, cu programe în limbile română şi rusă, destinată unui public educat, care vrea informaţie în timp real şi care ,'spune ce gândeşte'. Oferim telespectatorilor un flux permanent de informare şi cunoaştere, programe de valorificare şi promovare a valorilor naţionale, programe educative, talk-show-uri de analiză şi informative.

Corectitudine, echidistanţă şi operativitate este deviza ştirilor Publika TV. De-a lungul întregii zile, în programele de ştiri se regăsesc cele mai importante evenimente. Publika TV este o platformă multiculturală, care promovează pluralismul de opinii şi practică jurnalismul participativ. Astfel, telespectatorii au oportunitatea de a deveni din privitori pasivi jucători activi, ale căror idei sau opinii pot fi exprimate şi difuzate în timp real. Publika TV nu face discriminări pe criterii de limbă sau cultură. Suntem un serviciu de utilitate publică prin intermediul căruia telespectatorii obţin informaţie în limbile română şi rusă.

Din Grupul Media Publika fac parte postul de televiziune Publika TV, postul de radio Publika FM, site-ul publika.md şi platforma de dezbateri publice vox.publika.md. Grupul nostrum este un exemplu de dezvoltare a jurnalismului modern.

Sursa: http://www.publika.md

Print