FroSat >> Noutati >> Sumar de noutati

[29.06.2011] Pauză, Reluare şi Înregistrare – noi funcţii interactive pentru Televiziunea Digitală IPTV de la Moldtelecom

28 Iunie 2011

Eşti pregătit pentru interactivitate? Poate nici nu ştii bine ce înseamnă aceasta? Este absolut normal deoarece nimeni niciodată până acum nu ţi-a propus-o.

Pentru prima dată în Republica Moldova, compania Moldtelecom oferă tuturor abonaţilor serviciilor de Televiziune Digitală cele mai utile şi comode funcţii interactive: Pauză, Reluare şi Înregistrare.

Funcţiile interactive sunt nimic altceva decât controlul maxim asupra televizorului Tău. Acum eşti stăpân cu adevărat pentru că poţi controla unele programele TV preferate. Este foarte simplu şi comod, poţi dirija cum doreşti toată grila de programe şi singur hotărăşti ce şi când priveşti.

Cu noile funcţii intearctive eşti sigur că nu vei pierde nici un moment important din meciul sau filmul pe care îl urmăreşti exact atunci când sună cineva la uşă sau trebuie să răspunzi la un apel foarte important. Acum ai funcţia PAUZĂ, cu care poţi foarte uşor să opreşti şi să revii la meci din punctul în care l-ai oprit. Numai apasă şi pe telecomandă cand doreşti sau eşti dispus să priveşti în continuare.

Iar dacă ai ratat începutul emisiunii preferate pe care o aşteptai de mult timp, ai la dispoziţie funcţia RELUARE, care te ajută să priveşti emisiunea de la început, să derulezi înainte şi înapoi , sau să revii la transmisiunea în direct. În plus, poţi alcătui propria ta librărie de filme sau emisiuni preferate deoarece cu funcţia ÎNREGISTRARE poţi oricând înregistra emisiunile sau filmul pereferat chiar şi atunci când nu eşti acasă şi priveşte-le când eşti dispus, ori de câte ori doreşti.

Lansarea de către Moldtelecom a funcţiilor interactive pentru Televiziunea Digitală IPTV, este o inovaţie inedită pe piaţa televiziunii din Republica Moldova. Moldtelecom este primul operator din ţară care oferă clienţilor o perspectivă total nouă graţie funcţiilor interactive. Interactivitatea televiziunii digitale vine să pună preferinţele clienţilor noştri pe primul plan şi oferă abonaţilor libertatea de a alege conţinutul şi timpul în care abonatul doreşte să vizioneze televizorul.

Prin această inovaţie adusă Televiziunii Digitale, compania Moldtelecom îşi propune satisfacerea aşteptărilor şi preferinţelor clienţilor săi şi oferirea celor mai avantajoase pachete de Televiziune Digitală şi Internet – toate de o calitate impecabilă.

În prezent funcţiile interactive sunt disponibile pentru un anumit număr de canale TV.

Sursa: http://www.moldtelecom.md

Print