FroSat >> Noutati >> Sumar de noutati

[14.03.2011] EuroTV s-a relansat pe 8 Martie

Postul de televiziune EuroTV s-a relansat de 8 Martie. Acesta și-a schimbat denumirea din EuTV în EuroTV, exact la fel cum era când acesta aparținea Primăriei Chișinău.

Proprietar al postului a devenit un om de afaceri moldovean. Directorul TV-ului a fost numită Ecaterina Mitin-Stratan, fost realizator de emisiuni la PublikaTV. Potrivit sursei, EuroTV și-a schimbat grila de programe începând cu 8 Martie.

'Am revenit la vechea denumire, avem și un un alt slogan, la fel și o echipă nouă. În cadrul programului este prevăzută și retransmisia postului românesc Antena1', a declarat Mitin-Stratan pentru UNIMEDIA.


Potrivit ei, EuroTV și-a relansat și propriul buletin de știri, care este difuzat la ora 18.00 și la ora 20.30. 'În viitorul apropiat vom lansa și două talk-show-uri social-politice. Ne propunem să fim echidistanți și să oferim informații calitative', a mai precizat sursa pentru UNIMEDIA.

UNIMEDIA precizează că postul EuroTV a aparținut în trecut Primăriei Chișinău. Ulterior, când a fost făcut rebranding-ul în EuTV, presa a scris că proprietar ar fi devenit liderul PPCD de atunci, Iurie Roșca. Recent, postul ar fi fost vândut unui om de afaceri moldovean care activează în industria petrolului. În prezent, EuroTV are 85% acoperire teritorială prin eter și 100% acoperire la rețelele prin cablu.

Sursa: http://unimedia.md

Print