FroSat >> Noutati >> Sumar de noutati

[18.02.2011] JURNAL TV – Din 5 martie mai mult decât ştiri!

18 Feb 2011|16:28

La 5 martie 2011, la un an de activitate, JURNAL TV, parte a primului holding media din Republica Moldova - JURNAL TRUST MEDIA - îşi asumă o nouă provocare prin implementarea conceptului de televiziune generalist.

Acum, JURNAL TV va oferi mai mult decât cel mai complet flux de ştiri, transmis 24 de ore din 24 de ore, minut cu minut, mai mult decât emisiuni şi evenimente difuzate în direct.

Din 5 martie 2011, cele mai captivante filme, cele mai interesante seriale, cele mai bune documentare, precum şi cele mai distractive desene animate le veți urmări la JURNAL TV.

Decizia de schimbare a conceptului postului de televiziune vine din dorinţa de a oferi telespectatorilor MAI MULT DECÂT ŞTIRI, care a și devenit noul slogan al JURNAL TV.

Punctul forte al noului concept îl reprezintă difuzarea licenţiată a filmelor, serialelor, documentarelor şi a desenelor animate, spre deosedire de multe posturi autohtone, care prezintă constant produse piratate.

JURNAL TV este primul şi unicul post de televiziune din Republica Moldova care are încheiate contracte direct cu producătorii străini de la care a şi achiziţionat filme, seriale, desene animate şi documentare:

1. - 20th Century Fox ('Fox') - Television Distribution;
2. - Metro-Goldwyn-Mayer Inc. (MGM)
3. - NBC Universal, Inc. - Television Distribution;
4. - Warner Bros. Entertainment, Inc. (Warner Bros.);
5. - The Walt Disney Company

JURNAL TV va prezenta, din oră în oră, în regim LIVE, starea vremii din mai mult de 70 de destinaţii de pe 6 continente – Earth TV Live, o altă premieră adusă de JURNAL TV telespectatorilor din Republica Moldova.

Nota de umor va fi imprimată de celebrele filmuleţe „Just for Laughs”, furnizate de compania canadiană „DISTRIBUTIONS JUSTE POUR RIRE INC.

JURNAL TV rămâne prima televiziune de ştiri din Republica Moldova, realizată cu o investiţie privată de 5 mln Euro. Buletinele de ştiri difuzate la fiecare oră, editiile speciale, dezbaterile, show-urile şi talk-show-urile au stat, în primul an de activitate, sub sloganul JURNAL TV – Viaţa în direct.

Jurnal TV rămâne conectat la Viaţa în direct şi vă oferă, în plus, Mai mult decât ştiri.

Sursa: http://www.jurnal.md

Print