FroSat >> Noutati >> Sumar de noutati

[29.05.2010] Campionatul mondial de fotbal la calitate HD pentru clienţii Dolce

“Începând cu 4 iunie 2010, clienţii Romtelecom Dolce se vor putea bucura de experienţa HD datorită unui pachet nou prin care ne propunem să extindem graniţele pentru divertismentul de acasă,” a anunţat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie si Dezvoltarea Afacerii Romtelecom, în cadrul conferinţei Ziua Comunicaţiilor care a avut loc astăzi, 27 mai.

Standardul HD asigură de până la cinci ori imagini mai clare decât standard definition, oferindu-le astfel clienţilor o experienţă mai vie şi mai aproape de realitate, fiind alegerea perfectă pentru cei care au deja acasă un televizor HD ready sau Full HD.

Toţi clienţii de televiziune digitală Romtelecom Dolce se pot abona la pachetul Dolce HD care conţine în acest moment următoarele canale: TVR HD, ProTV HD, Sport.ro HD, Discovery Showcase HD la tariful de 4,9 Euro, fără TVA. Iubitorii de filme vor primi de asemenea promoţional canalul HBO HD în primele 3 luni de la activare.

“Cu echivalentul preţului unui bilet de cinema, clienţii noştri au acces pe durata unei luni întregi la conţinut de calitate şi diversificat pentru întreaga familie; conţinutul va fi îmbogăţit în următoarea perioadă,” a adăugat reprezentantul Romtelecom.

Atât clienţii noi, cât şi cei existenţi cu un contract de cel puţin 1 an pot achiziţiona echipamente HD la tarife speciale care încep de la 49 Euro, fără TVA.

“Calitatea HD asigură un grad atât de ridicat al detaliilor încât telespectatorii au senzaţia că fac parte din imaginea vizionată. Am făcut efortul de a lansa Dolce HD înainte de începerea Cupei Mondiale tocmai pentru ca am vrut să ne asigurăm că putem oferi clienţilor noştri o experienţă memorabilă, dându-le posibilitatea să urmărească meciurile difuzate pe TVR HD'.

În plus, iubitorii de sport ni se pot alătura în Oraşul Fotbalului pe parcursul competiţiei internaţionale, un loc unde se pot familiariza şi cu tehnologia IPTV în timp ce îşi susţin echipa favorită. Dacă preferă să stea acasă, ne-am asigurat că toate cele aproximativ 900 000 de mii gospodării Dolce, precum şi clienţii NextGen, vor avea acces în direct la toate meciurile Campionatului Mondial. Cred că românii au acum nevoie mai mult ca niciodată de veşti bune şi sperăm că le dăm una prin decizia de a oferi gratuit canalul Telesport, în pachetul de bază, timp de două luni, pe parcursul evenimentului internaţional,” a adăugat Ovidiu Ghiman.

În perioada 1 iunie – 31 iulie, toţi clienţii Romtelecom Dolce şi NextGen vor beneficia de canalul Telesport fără costuri suplimentare, indiferent dacă sunt abonaţi sau nu la pachetul suplimentar Sports. Astfel, ei vor avea acces la cele 8 meciuri ale Campionatului Mondial FIFA 2010 transmise în direct şi la alte 44 de partide înregistrate, plus emisiuni informative şi de analiză şi rezumate ale fiecărui meci, care însumează aproape 300 de ore de fotbal.

Oraşul Fotbalului îşi va deschide porţile pe 10 iunie în Zone Arena din Bucureşti şi va găzdui mai mult de 1 500 persoane zilnic într-un spaţiu în aer liber de 8 000 mp unde iubitorii sportului vor veni să simtă atmosfera de pe stadion şi să vizioneze meciurile la calitate HD.

Sursa: http://www.rdi-board.com

Print