FroSat >> Noutati >> Sumar de noutati

[02.04.2010] Operatorul Naţional Moldtelecom S.A. lansează 3G

Astăzi, 1 aprilie, Operatorul naţional de comunicaţii S.A. Moldtelecom, care prestează şi servicii de telefonie mobilă sub marca comercială Unité anunţă lansarea 3G/UMTS cu acces rapid la Internet mobil de bandă largă.

'Aducem un dar deosebit clienţilor noştri, în ajunul Învierii, care sperăm să le schimbe viaţa în cel mai frumos mod, un serviciu tehnologic-avansat prestat pe întreg teritoriul ţării cu utilizarea fibrei optice către staţiile de bază.

În această primă etapă de lansare comercială, abonaţii Unité vor beneficia de accesul rapid la Internetul mobil, care este serviciul cheie oferit de reţeaua 3G”, a declarat Vitalie Iurcu, director general al S.A.'Moldtelecom'.

Aceasta reprezintă o etapă nouă în dezvoltarea operatorului de telefonie mobilă Unité, oferind soluţii mobile atât în standardul CDMA2000 cât şi în UMTS/3G.

Odată cu lansarea reţelei 3G, clienţii Unité vor beneficia de o viteză de descărcare a datelor mai rapidă, de până la 14,4Mbps la cele mai avantajoase tarife, de la 7,85 lei pentru 1Gbyte şi posibilitatea de a procura modeme în condiţii promoţionale.

Lansarea comercială a serviciului Internet mobil şi transport date în reţeaua 3G/UMTS deschide posibilităţi noi de comunicare şi informare tuturor clienţilor Unité indiferent de pachetul utilizat şi amplasare teritorială.

Serviciul poate fi solicitat în toată ţara, de către clienţii Unité existenţi şi noi în centrele comerciale din republică sau telefonic la numărul 200-200. Toate detaliile despre serviciul 3G sunt disponibile pe site www.unite.md.

Sursa: http://unite.md

Print