FroSat >> Noutati >> Sumar de noutati

[12.03.2010] Publika TV începe campania de comunicare pentru lansarea televiziunii

Începe campania de comunicare pentru lansarea televiziunii de știri Publika TV. UNIMEDIA vă propune mai jos două dintre videoclipurile de lansare, care pot fi urmărite și pe canalul tv.

Amintim că Publika TV va fi o televiziune de ştiri, cu programe informative din oră în oră. Potrivit Monitor Media, pentru Publika TV vor munci circa 120 de jurnalişti. În afara Chişinăului, noul post TV va avea birouri de corespondenţi la Bălţi, Cahul şi Comrat, iar în perspectivă se prevede deschiderea unui birou în Transnistria. Publika TV va pune pe post emisiuni atât în limba română, cât şi în limba rusă.

Este vorba despre o investiție de 4,5 milioane de euro, făcută de o companie de media din România în afara graniţelor ţării.

Jurnaliştii, de limbă română şi de limbă rusă, cei mai valoroşi de pe piaţa media din Moldova, simulează, cât mai aproape de condiţiile reale, programele televiziunii. Alături de aceştia, în echipă au fost cooptaţi foarte mulţi intelectuali (regizori, actori, scriitori).

Toate operaţiunile sunt coordonate de directorul Dumitru Ţîra, iar proiectul este condus de Sergiu Toader. Toţi ceilalţi traineri, printre care Carmen Ungureanu, editor-şef, şi Alin Romaşcan, producător general, sunt oameni cu multă experienţă în televiziune.

Redacţia Ştiri va fi condusă de Maia Metaxa, care ocupă funcţia de editor-şef. Alături de ea, din structura de conducere mai fac parte Valeriu Caţer şi Anatol Câşlaru, care vor fi editor of the day. De asemenea, Iulia Mihailova este coordonator al ştirilor în limba rusă.

Departamentul Programe al Publika TV va fi coordonat de Elena Pahomova, în calitate de director de programe, şi Vitalie Perciun, care va fi producător general.

Sursa: http://www.unimedia.md

Print