FroSat >> Noutati >> Sumar de noutati

[26.01.2010] Jurnal FM va continua să activeze online

Consiliul Coordonator al Audiovizualului a făcut astăzi bilanţul concursului pentru utilizarea frecvenţelor radio şi a posturilor TV, anunţat prin decizia CCA din 27 noiembrie 2009. Jurnal FM, produsul Jurnal Trust Media, a depus dosarul de participare la concursul a 3 frecvenţe, cu aria de acoperire în Chişinău, Cahul şi regiunea Edineţ.

„Din păcate, la aceste frecvenţe concursul a fost destul de mare. Nu am acumulat numărul necesar de voturi. Vom participa la următorul concurs care va fi anunţat de CCA, până atunci vom continua să activăm online”, a menţionat directorul postului de radio Jurnal FM, Lidia Marin.

Postul de radio Jurnal FM activează online de 3 luni. Aici activează o parte din vechea echipă a postului de radio Antena C, care în aprilie 2007 a părăsit instituţia în semn de protest faţă de politica editorială a conducerii acestui post de radio.

Din frecvenţele scoase de CCA la concurs, frecvenţa de radio 105,7 Nisporeni a fost câştigată de postul de radio „Vocea Basarabiei”, pentru frecvenţa 104,7 Cahul, dintre cei 9 solicitanţi, nimeni nu a acumulat numărul necesar de voturi, aceasta urmând a fi scoasă iarăşi la concurs, frecvenţa 104, 1 Cărpineni a fost câştigată de Radio Mingir, frecvenţa 92,10 Chişinău - de către Public FM, iar frecvenţa 89,5, Edineţ, a fost câştigată de Antena C.

Sursa: http://www.jurnal.md

Print