FroSat >> Noutati >> Sumar de noutati

[09.12.2009] Publika TV se va lansa în Moldova în jurul datei de 14 februarie 2010, anunță S.O. Vântu

Postul de televiziune Publika TV se va lansa în jurul datei de 14 februarie 2010, a anunțat proprietarul trustului media Realitatea-Cațavencu, Sorin Ovidiu Vântu, într-un interviu pentru Hotnews.ro.

Conform sursei, Vântu își va extinde afacerea în 3 țări în anul viitor. 'Voi lansat 3 televiziuni în 3 țări dragi inimii mele: R. Moldova, Ungaria și Serbia', a precizat acesta în interviul pentru aceeași sursă. Conform lui Vântu, PublikaTV se va dezvolta în baza modelului RealitateaTV din România.

În cadrul discuției cu reporterul Hotnews.ro, afaceristul român a ținut să precizeze că nu mai crede în print și va reduce la minim afacerile care le are pe acest segment. 'Totuși, voi continua să susțin ziarul Cotidianul, chiar dacă va avea un tiraj mai mic', ține să precizeze Vantu.

UNIMEDIA amintește că la mijlocul lunii decembrie, la Chișinău se lansează o altă televiziune, JurnalTV, care va emite prin cablu.

Conform Barometrului de Opinia Publică dat publicității ieri, populația R. Moldova preferă în acest moment să se informeze cel mai mult de la postul public de televiziune Moldova1, urmat de Prime (Pervîi Canal) și ProTV Chișinău.

Sursa: http://www.unimedia.md

Print