FroSat >> Noutati >> Sumar de noutati

[21.12.2008] Trei noi canale TV oferite exclusiv pe platforma Romtelecom Dolce

12 decembrie 2008

Romtelecom Dolce lansează exclusiv pentru clienţii săi noile canale TV lansate de Realitatea-Caţavencu, oferite gratuit timp de trei luni în abonamentele de bază Variety, ca un cadou de sărbători din partea companiei pentru toţi clienţii săi.

Începând cu 19 decembrie, Romtelecom Dolce adaugă noi beneficii la pachetele de bază Variety pentru toţi clienţii existenţi, recompensându-le astfel loialitatea. Oferta este valabilă de asemenea şi pentru noii clienţi.

Astfel, pe parcursul a trei luni, respectiv până pe 19 martie 2009, toţi clienţii vor putea viziona fără nicio taxă trei canale de filme nou lansate: Cine Star, Action Star şi Comedy Star. Noile canale se adaugă celor 51 de programe incluse în pachetul Variety, dar şi celor 74 de canale atent selecţionate disponibile în pachetele Dolce, care acoperă toate zonele de interes, de la divertisment, ştiri, sport, filme, documentare, muzică şi desene animate.

Canalul CineStar va prezenta producţii din toate genurile cinematografice, în timp ce ActionStar şi ComedyStar vor fi dedicate difuzării filmelor de acţiune şi comediilor. Aceste canale de film vor fi oferite exclusiv pe platforma Romtelecom Dolce.

Programele oferite de Romtelecom Dolce sunt disponibile, in acest moment, pentru mai mult de 550 000 de clienţi din România. Romtelecom Dolce este platforma TV care a înregistrat în anul 2007 una dintre cele mai mari rate de creştere din Europa, la finalul lunii septembrie 2008 menţinându-se o creştere solidă a numărului de clienţi, cu peste 100% comparativ cu anul anterior. Romtelecom Dolce înregistrează de asemenea cea mai ridicată rată de satisfacţie a clienţilor de pe piaţa de profil.


Mai multe detalii despre ofertele Romtelecom Dolce sunt disponibile pe www.dolce.ro, în magazinele Romtelecom şi ale partenerilor săi, precum şi la numerele 08008DOLCE sau 1930 (apel gratuit în reţeaua Romtelecom).

Sursa: http://www.romtelecom.ro

Print