FroSat >> Noutati >> Sumar de noutati

[09.10.2008] Stripteuză la „Dansez pentru tine”

Trei basarabeni care trăiesc adevărate drame existenţiale îşi vor spune povestea în paşi de dans la Bucureşti. Totul se va întâmpla în mega-show-ul televizat „Dansez pentru tine” de la Pro TV, unde concurenţii vor păşi în ringul de dans alături de partenerii lor, vedete în România, pentru a-şi vedea visul împlinit.
Printre cei opt concurenţi din România se află şi trei basarabeni care luptă pentru a realiza visele persoanelor dragi. Unul dintre concurenţi este Natalia, o frumoasă basarabeancă, stripteuză într-un club de noapte din capitală, care abia aşteaptă să intre în ringul viselor pentru a-şi scoate familia din sărăcie.

Basarabenii invitaţi la dans!

Dintre opt concurenţi, trei au fost selectaţi din R. Moldova în urma Caravanei „Dansez pentru tine”, desfăşurată în această vară la Chişinău. Se pare că producătorii emisiunii s-au gândit că şi basarabenii au dreptul să-şi împlinească visele şi au fost generoşi cu noi, acceptând în concurs tocmai trei basarabeni care deja se află în cantonament la Bucureşti, pregătindu-se pentru ziua de 17 octombrie, când debutează cel de-al şaselea sezon al emisiunii.

Luptă pentru familie

Natalia Sandu este stripteuză şi visează să-i scoată din sărăcie pe unchiul şi mătuşa sa care au crescut-o. Cei doi copii ai unchilor nu mai au posibilităţi financiare de a continua şcoala, iar viitorul acestora este sub semnul întrebării, de aceea stripteuza se simte responsabilă faţă de singura familie care i-a rămas pe lume. Ea face dans de 12 ani şi îşi câştigă existenţa dansând în cluburi. La „Dansez pentru tine” ea va face echipă cu Florin Grozea din trupa HI-Q.

Tratament pentru Artur

Cel de-al doilea concurent este Vladimir Palamarciuc, un tânăr din Chişinău, care luptă alături de iepuraşul Plaiboy România, Gina Pistol, pentru vărul său, Vladimir, un copil foarte bolnav, dar extrem de puternic. Artur, care suferă de paralizie cerebrală infantilă şi tetrapareză spastică, este „bijuteria” întregii familii, deoarece, în ciuda suferinţei, el continuă să zâmbească şi să le umple zilnic inimile de bucurie şi dragoste. Astfel, cei doi vor încerca, în paşi de dans, să împlinească visul acestuia şi anume de a-i oferi vărului său o viaţă mai bună şi un tratament performant pentru afecţiunile de care suferă.

Dragoste de mamă

Ludmila Popazov este o mamă din Chişinău cu care soarta nu a fost prea darnică. Pentru Ludmila, viaţa înseamnă Emilia şi Mădălina, cele două fiice ale ei. Fiica sa cea mică este hipoacuzică, iar mama sa va încerca împreună cu Vlad Miriţă, reprezentantul României la Eurovision 2008, să-i ofere acesteia o viaţă normală. Iar pentru a i se îndeplini dorinţa, fetiţa are nevoie de un aparat auditiv performant.

Sursa: http://www.jurnal.md

Print