FroSat >> Noutati >> Sumar de noutati

[21.10.2007] „Sun Communications” a ajuns la Bălţi

Silvia Ursu

La 14 octombrie, locuitorii oraşului Bălţi, care s-au adunat în Piaţa Independenţei, au avut parte de un adevărat show de focuri de artificii. Evenimentul a fost oferit bălţenilor de cel mai mare operator de televiziune prin cablu din Moldova, una dintre cele mai mari companii de prestare de servicii Internet - „SunCommunications”. Focul de artificii care a durat aproximativ 30 de minute a marcat lansarea activităţii companiei în capitala de nord a R. Moldova.

După o lungă activitate pe piaţa de televiziune prin cablu din Chişinău, „SunCommunications” face următorul pas şi vine si in casele celor de la Bălţi.

Prin urmare, începând cu această săptămână, noii clienţi vor avea posibilitatea să beneficieze de dinamismul şi nivelul înalt de calitate de care „SunCoomunications” a dat dovadă în toţi aceşti ani de existenţă. Abonaţii SunCommunications vor dispune de un serviciu prietenos si profesionist de Relaţii cu Clienţii, dar şi de deservire tehnică gratuită. În plus, după cum au menţionat reprezentanţii companiei, „pentru serviciul SunTV, „SunCommunications” vine cu o ofertă avantajoasă - conectare gratuită la cele mai bune posturi şi o lună de vizionare gratuită”.

Precizăm că „SunCommunications” există pe piaţă din 1993 şi la moment, este cel mai mare operator de televiziune prin cablu, eter şi acces Internet din Moldova. Lider pe piaţa de telecomunicaţii, compania are ca scop promovarea şi menţinerea unui standard ridicat al calităţii. Utilizarea tehnologiilor avansate, dinamismul, flexibilitatea şi orientarea către client - acestea sunt valorile care au făcut din istoria „SunCommunications” un succes.

Sursa: http://www.timpul.md

Print