CANALE TV SATELIT IPTV FORUMURI
ðóññêèé romana english 




 

Noutati:

Íå íàéäåí ìàòåðèàë ñîãëàñíî êðèòåðèþ!



 
NOUTATI RECENTE...

[18.02.2020] Primul Canal de Televiziune Creștin-Ortodox din Republica Moldova NIKA TV a primit Licența de la CA

[11.11.2018] ”Orhei TV” și ”Televiziunea Centrală”, lansate în Orhei!

[07.02.2018] Convertoare pentru televiziunea digitală terestră vor fi oferite gratuit familiilor defavorizate

[07.02.2018] TVR MOLDOVA, singurul post de televiziune din Republica Moldova care va transmite Jocurile Olimpice de Iarnă 2018

[05.01.2018] Când va fi lansat ultimul sezon al serialului "Game of Thrones". Anunţul HBO

[27.07.2017] Realitatea TV își suspendă activitatea

[03.11.2016] În Moldova a fost lansată Televiziunea Digitală Terestră: primele 8 programe pot fi recepționate de 80% din populație

[18.05.2016] MediaRing cu Vasile Botnari, ministrul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor

[29.04.2016] Compania „Teleradio-Moldova” a obţinut licenţa pentru Moldova 2

[01.04.2016] Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 01 aprilie 2016, în şedinţă publică, în cadrul căreia a desfăşurat bilanţul Concursului pentru suplinirea capacităţii disponibile a Multiplexului A
NOUTATI
ARHIVA DE NOUTATI: ianuarie 2004 - iulie 2005
NOUTATI

[06.01.05] Activitatea Î.S. Radiocomunicaţii în anul 2003 şi 9 luni ale anului 2004
Necătînd la dificultăţile de ordin financiar, care persistă pe parcursul ultimilor ani, Î.S. €žRadiocomunicaţii" şi-a continuat activitatea de prestare a serviciilor TV, RD, radiodifuziune prin fir, precum şi alte activităţi de radiocomunicaţii cu calitatea corespunzătoare normelor în vigoare şi paralel a asigurat realizarea planurilor de acoperire a zonelor de umbră şi de dezvoltare a televiziunii şi radiodifuziunii, de care este responsabilă. Astfel pentru menţinerea în stare normală de funcţionare a mijloacelor tehnice de televiziune şi radiodifuziune la Î.S."Radiocomunicaţii" în decursul anului 2003 au fost efectuate reparaţii capitale şi curente respectiv în volum de 1342,7 şi 633,9 mii lei. Conform planului de dezvoltare al Î.S."Radiocomunicaţii" în anul 2003 s-au îndeplinit următoarele măsuri:
1. în prima jumătate a anului au fost procurate şi instalate 17 retranslatoare TV de mică putere în zonele de umbră a programului TV Moldova 1.
2. S-au procurat 2 emiţătoare DVB-T în complet cu sistemul radiant pentru SRTV Căuşeni şi SLRR (Chişinău);
3. în trimestrul IV a anului au fost efectuate lucrări de montare a emiţătoarelor DVB-T în complex cu sistemul antenă-fider, s-au efectuat lucrările de testare a staţiilor DVB- Tîn emisie în diferite regimuri de funcţionare.
4. S-au întreprins un şir de măsuri privitor la digitalizarea liniei radiorelee existentă şi anume:
a) Elaborarea unei scheme unice a tuturor SRR situate pe întreg teritoriul RM privind transportul semnalului digital prin intermediul fasciculelor liniilor radiorelee existente;
b) Elaborarea unei scheme de interconexiune a echipamentului digital cu echipamentul radioreleu existent;
c) Modificarea schemei de transport programe TV şi RD analogice pe întreg teritoriul RM în legătură cu necesitatea eliberării unui fascicul al LRR.
5. S-a procurat şi s-a montat o staţie de sol €žVSAT", ce va permite lansarea pe satelit a programelor de televiziune şi radiodifuziune cît şi prestarea altor genuri de servicii din categoria transport date.
6. S-a procurat echipament pentru măsurări în sumă de 70 mii $. în perioada ianuarie-septembrie anul 2004 s-au îndeplinit următoarele măsuri:
1. S-a procurat echipamentul (retranslatoare TV-şi RD) în set cu sisteme radiante pentru instalarea în zonele de umbă a programelor TV M1 şi RD naţional în suma 121150 Æ.
2. Au fost montate şi puse în funcţiune retranslatoare TV de mică putere în localităţi situate în zonele de umbră: Balasineşti, Lipcani (r-l Briceni), Varancău, Slobozia- Cremene (r-l Soroca), Tîrgul-Vertiujeni (r-I.FIoreşti) şi Crocmaz, îmbunătăţind astfel condiţiile de recepţie a programului €žMoldova-1" pentru 8 localităţi(retranslatorul existent în loc. Crocmaz a fost schimbat pe un retranslator cu puterea de 100W pentru asigurarea recepţiei programului "M1" şi în localităţile Olăneşti şi Purcari).
3. Au fost montate şi puse în funcţiune retranslatoare RD în localităţile Leova şi Lipcani.
4. Au fost reconstruite sistemele radiante a emiţătoarelor RD (105.8 MHz, progr. l naţional) şi emiţătoarelor TV la SRR Soroca, ceea ce a permis extinderea zonei de acoperire cu programul l RD în raionul Soroca şi îmbunătăţirea condiţiilor de recepţieTV şi posibilitatea de extindere în localităţile aflate în zona de recepţie de la Staţia RR Soroca în raza de 15-20 km.(Unguri, larova s.a.)
5. La SRTV Mîndreştii Noi au fost efectuate lucrări de modernizare a emiţătorului TV llmeni (reţeaua II TV, progr. TVR) - a fost schimbată folosirea clistronului CU-318 la €žSvetrod", ceea ce a adus la reducerea consumului de energie electrică cu circa 25%. E de menţionat, că pentru realizarea măsurilor expuse au fost folosite surse din acumulările în fondul de uzură al întreprinderii şi din dotaţii, în anul 2003 suma totală a investiţiilor capitale a constituit 16,7 mln lei, din care 52,7% - din contul dotaţiilor. în 9 luni anul 2004 Indicii economici principali vizînd activitatea Î.S. €žRadiocomunicaţii" în anul 2003 perioada ianuarie-septembrie 2004 sunt prezentaţi în tabelele anexate. Succint referitor la indicii economici pe 9 luni anul 2004:
I. Venituri Venitul din serviciile de televiziune şi radiodifuziune - 16,9 mln.lei fără TVA, ceea ce' în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut constituie 97%(reducere 3%), motivele fiind reducerea volumelor de emisie a programului TV şi RD(Luceafărul)naţionale şi scăderea cursului USD, în care se calculează veniturile din serviciile de difuzare a programului TVR-1 şi pentru alte companii de peste hotare. Dacă cursul dolarului s-ar fi păstrat la nivelul anului 2003 s-ar fi obţinut venituri în sumă de 18,2 mln. lei ceea ce ar fi fost cu 4,5 % mai mult ca în aceeaşi perioadă a anului precedent. Veniturile din alte activităţi operaţionale în perioada ianuarie-septembrie 2004 au constituit 2,6 mln.lei fără TVA, ceea ce este cu 12 % mai puţin ca în aceeaşi perioadă a anului 2003 (avantajul pierdut din cauza scăderii cursului valutar alcătuind cea. 0,3 mln.lei). Total venituri din activitatea operaţională 19,57 mln. lei fără TVA sau o scădere cu 4 % faţă de aceeaşi perioadă a anului 2003. II.Cheltuieli. Costul vînzărilor pe 9 luni anul 2004 a costituit conform datelor preventive 17,4 mln. lei şi este cu 2% mai mic ca în nouă luni anul precedent, ceea ce se explică prin regimul de strictă economie respectat de întreprindere ultima vreme. Pierderea globală în perioada ianuarie-septembrie anul 2004 a constituit 0,44 mln lei. Pierderile din activitatea operaţională pe 9 luni constituie 0,15 mln.lei. III.Achitările. Serviciile de radiocomunicaţii prestate în perioada ianuarie-septembn'e anul 2004 au fost achitate în mărime de 88 la sută (16,1 mln. lei). Nivelul achitărilor a crescut faţă de aceeaşi perioadă a anului 2003 cu 33%. Spre deosebire de anul precedent cel mai scăzut nivel se atestă privind achitările pentru difuzarea programului TVR-1 (doar 69,2 la sută din serviciile prestate au fost achitate), ceea ce a dus la acumularea unei creanţe în mărime de peste 2 mln.lei situaţie la 1.10.04. Problemele majore cu care se confruntă în ultimul timp Î.S. "Radiocomunicaţii" sunt:
1. Reducerea volumelor serviciilor de bază la comanda beneficiarilor (în special Teleradio-Moldova), ceea ce în condiţiile tarifelor neschimbate condiţionează creşterea cheltuielilor la un leu venit tarifar.
2. Neutilizarea fondurilor fixe puse în funcţiune conform planurilor de dezvoltare duce la avantaje pierdute(utilizarea acestora la prestarea unor servicii noi - transport programe radio şi TV, difuzarea programelor TV în tehnologie digitală etc. ar permite obţinerea veniturilor suplimentare).
3. Tarifele sub nivelul cheltuielilor(consumurilor) pentru prestarea serviciilor de radioficare, precum şi celor de bază pentru unii beneficiari.
4. Nivelul redus al achitărilor pentru difuzarea programului TVR-1.
5. Nesoluţionarea pînă în prezent a problemei privind stingerea datoriei istorice a C.S. €žTeleradio-Moldova" situaţie la 1.01.04 în mărime de 4,62 mln lei. Pe marginea problemelor expuse Î.S. €žRadiocomunicaţii" în repetate rînduri s-a adresat către Ministerul Transporturilor şi Comunicaţiilor, către Agenţia Naţională pentru Reglementare în Telecomunicaţii şi lnformatică(referitor la tarife), către Ministerul Finanţelor(referitor la nivelul achitărilor), dar nu a găsit susţinerea aşteptată. Pînă în prezent nu au fost aprobate tarifele pentru serviciile prestate cu retranslatoarele TV de mică putere tip FPT şi tarifele pentru serviciile de radiodifuziune prin fir înaintate spre aprobare respectiv.
>>>

ALTE NOUTATI

[23.12.04] Soft nou pentru Strong SRT 6125 (6155)
E adaugat soft nou pentru Strong SRT 6125 (6155): 'keys.bin' - fresh keys, 'channel_list.rar' - lista cu canale, 'srt 61x5 patch.bin.rar' - 'patch.bin' nou, (Cabo, CONAX - OK).
>>>

[18.12.04] DTH - primul pachet romanesc de canale
Ceea ce asteptam cu totii de peste 10 ani este pe cale sa se realizeze: romanii vor avea acces la o platforma DTH. RCS este primul operator care va aduce in casele Dv un pachet de programe romanesti. Numele oficial si exact al pachetului va fi disponibil in cateva zile. Dupa cum stiti pachetul va fi pe satelitul \'Intelsat 10-02, 0,8W\' si va fi disponibil pe doua transpondere: (1) 12723H, 27500, 3/4 si (2) 12687H, 27500, 3/4), care au acoperire in toata Europa . Din primele informatii pachetul va avea aproximativ 29 (+4 Extra) de programe tv in care se vor regasi majoritatea programele de top din Romania (TVR1, TVR2, Antenna1, Pro-TV Int si altele). Norma de codare folosita (Nagravision CAS 6/nagra 2) va impune folosirea unui receptor imperecheat cu un smartcard.

mai multe ...

[14.12.04] Patch pentru Strong SRT 6xx5
E adaugat patch pentru Strong SRT 6125 (6155, 6355). Decodeaza VIA 2.3, NAGRA, SECA, Conax si I*DETO, chiar si VIA 2.3 TPS crypt (canale Multivision 1-8).
>>>

[09.12.04] Thor, 1W
Pachet nou cu programe romanesti 'FocusSat' a aparut pe 12245H, SR 28000, 7/8

[04.12.04] Sectia DOWNLOADS >> Sat-receivers e innoita
E adaugat firmware '6155EMU.RAR'. Decodeaza VIA2.3, NAGRA, I*DETO, SECA si CONAX. Update prin JTAG. Keys menu: MENU => System Information => 4225
>>>

[04.12.04] Patch nou pentru Strong SRT 4125 Evo, TPS OK
E adaugat 'strong_4125_6303X.zip' - patch pentru Strong SRT 4125 Evo (std). Decodeaza VIA 2.3, NAGRA, SECA si I*DETO, chiar si VIA 2.3 TPS crypt (canale Multivision 1-8).
>>>

[03.12.04] Soft pentru Strong SRT 6125
E adaugat firmware oficial 'fescl051304.zip' pentru Strong SRT 6125. E adaugat loaderul si editorul canalelor.
>>>

[02.12.04] Innorea sectiei despre TEHNICA
Deacum in sectiunea despre tehnica se va publica descrieri a tehnicii pentru receptia satelit. E adaugata descrierea receptorului Strong SRT 6125.
>>>

[21.11.04] Schimbari pe site
Toate linkurile gresite au fost revizate si innoite.
Cer scuze. Frocus - Web-Admin

[10.11.04] Sectia DOWNLOADS >> Sat-receivers e innoita
E adaugat KeyMaker2.2 - manager de downloading, uploading si redactarea keylor in receptoarele Strong SRT 4125,4155,4355 Evolution
>>>

[10.11.04] Articolul despre STRONG 4xx5 EMU e innoit
E adaugat un mic FAQ cum se introduc keyle in receptoarele Strong SRT 4xx5 Evolution
>>>

[09.11.04] Sectia DOWNLOADS >> Sat-receivers e innoita
E adaugat patch, loader si FAQ despre si pentru @MetaBox I,II,III (5in1)
>>>

[07.11.04] Sectia DOWNLOADS >> Sat-receivers e innoita
E adaugat firmware oficial pentru receptoarele Strong SRT4125 Evo, cu S/N ce nu depaseste 630402****** (chipset vechi).
>>>

[01.11.04] Renumirea site-lui
A fost schimbata adresa acestui site, dar nu cum s-a anuntat [la 1 octombrie], ci la 1 noiembrie 2004. Imi aduc scuze in fata utilizatorilor pentru deranj. Frocus - WebAdmin.

[20.10.04] sectia DOWNLOADS > PC DVB-cards e innoita
SoftCam.Key nou e adaugat
>>>

[19.10.04] Sectia DOWNLOADS >> Sat-receivers e innoita
E adaugat firmware oficial '4125Evo_1_3_d3c.rar' pentru Strong SRT4125(d3c), cu S/N 630403****** ori 630404******
>>>

[15.10.04] Hot-Bird, 13E
ADJARA TV (AjaraTV) a aparut pe 10949V, clear, SR 27500, FEC 3/4

[12.10.04] AdjaraTV
ADJARA TV (AjaraTV, TV Adjariei) - din nou se va receptiona de pe satelit
>>>

[11.10.04] LMI 1, 75E si Sirius, 5E
Incepand cu 1 noiembrie Viasat renunta la codarea Viaccess 2.3 si trece la Videoguard pe canale 'TV 1000 East', 'Viasat Explorer East' si 'Viasat History' de pe satelitele Sirius, 5E si LMI 1, 75E.

[11.10.04] Anuntul articolului
SkyStar2 - e un DVB-receiver realizat ca o placa PCI. Placa ne permite sa vizionam canale de pe satelit (FTA si CODATE), sa ascultam radio, sa utilizam Internet de pe satelit (oficial si NEOFICIAL). Cu ajutorul SS2 se poate viziona canale codate Viaccess, Nagra, Conax, Irdeto, Seca 1 si 2. Alta posibilitate - Internet-grabbing (receptia AVI-filmelor, clipe, MP3-muzicii) de pe satelit fara conectare la provider. Ca sa avem posibilitatile acestea trebuie de utilizat soft alternativ. V-ati intrigat. Amanunte aflati din artocol
>>>

[04.10.04] Eutelsat W4, 36E
RTR-Planeta s-a dus de pe 12476R.

[30.09.04] Amos 1/2, 4W
Pachetul cu canale 'N 24 (Romania)' (Codicrypt) si 'National TV' a aparut pe 11418H, clear, SR 6666, FEC 3/4.

[30.09.04] Euronews in limba romana
Euronews a lansat, in cooperare cu canalul de televiziune TVR o editie cotidiana in limba romana a jurnalului sau de seara. Jurnalul, a carui prima editie a fost emisa luni, va fi prezentat in fiecare seara de luni pana vineri. Euronews difuzeaza la ora actuala informatii non-stop in sapte limbi (engleza, germana, spaniola, franceza, italiana, portugheza si rusa). Acest jurnal de seara va fi receptionat de 19 milioane de telespectatori romani. Pentru ca Euronews sa fie "vazut de europeni in limba lor ramane unul dintre obiectivele fundamentale" ale canalului, subliniaza directorul sau general-adjunct, Michael Peters, intr-un comunicat difuzat marti seara.

[29.09.04] Durata emisie ORT - 17 ore pe zi
De la 1 octombrie durata emisie "1 Kanal v Moldove" in toata Republica Moldova se va mari de la 5-6 ore pana la 17 ore pe zi.
>>>

[25.09.04] DOWNLOADS a fost innoit
A fost adaugat softul pentru Sky Star 2.

[11.09.04] Sectia DOWNLOADS >> Sat-receivers e innoita
A fost adaugat soft-emulator p/u receiver-ile Strong SRT4155 si 4355
>>>

[08.09.04] Sirius 5E
O parte din canale providerului 'Viasat' de pe satelitul Sirius 2/3, 5E, au sistat codarea Viaccess 2.3 si acum emit in codarea Videoguard, care nu e disponibila pentru vizionarea catre pirati. A fost schimbata codarea canalelor NTV-mir si 1Kanal-VsemirnayaSeti de pe 12380H. Continua sa se codeze in Viaccess 2.3 canale 'TV 1000 East', 'Viasat Explorer East', '3+ Latvia', 'TV 3 Latvia', 'TV 3 Sverige', 'TV 3 Norge', 'TV 3 Danmark', '3+ Danmark', 'ZTV Sverige', 'ZTV Norge', 'TV 8', 'DR 1', 'DR 2', 'SVT 1', 'SVT 2', '24', 'Barnkanalen'. Temporar canalele baltice '1Kanal' nu se codeaza.

[08.09.04] Amos 4W
Pachetul cu canale 'O-TV' si '5 kanal' nu se prinde de pe 11405H. Canale sunt accesibele pe 11634H.

[05.09.04] Anuntul articolului
Instructiunea despre incarcarea emulatorului Viaccess, Nagra, Seca, Irdeto in receiverele Strong SRT 4125 Evolution
>>>

[04.09.04] Anuntul articolului
Instructiunea de instalare receiverelor la canalele ÒV1000 si Explorer(Humax VA-FOX/VA-ACE/5200)
>>>

[03.08.04] Adjara TV
Canalul Adjara TV nu difuzeaza de pe satelitele Hot Bird 3 si Eutelsat W2 din pricina inchierii contractului cu compania GlobeCast. In septembrie se planifica difuzarea canalului de pe Eurasiasat 1, 42E.
>>>

[08.05.04] Sirius2 5E
Oltenia TV: 12629H 3400 3/4
>>>


Rambler's Top100 Rambler's Top100
: Home :: Articole :: Satelit :: Forumuri :: Canale :: Terestrial :: IPTV :: Noutati :: Contacte :